Privacy Policy

Privacy policy

Uvod

Sunčani resort d.o.o. poštuje vašu privatnost, a zaštitu osobnih podataka shvaćamo ozbiljno. Zato vam kroz naša pravila privatnosti želimo pružiti uvid u način na koji prikupljamo osobne podatke, kako ih koristimo i gdje ih pohranjujemo.

Pravila privatnosti se odnose i na obradu podataka prilikom posjeta ovoj web stranici, kao i na obradu koju vršimo prilikom pružanja naših usluga prema vama, primjerice kupovina, odnosno rezervacija smještaja u našim objektima, te bilo kakva vrsta komunikacije.

Obavijest o privatnosti sadrži vrste vaših osobnih podataka koje prikupljamo, svrhe za koje ih koristimo, pravne osnove s kojima to činimo, rokove čuvanja, s kime ih dijelimo i kako možete ostvariti svoja prava u vezi s obradom.

O nama - kontakt

Voditelj obrade:

Sunčani resort d.o.o., Trpinjska ulica 9, Zagreb

Službenik za zaštitu podataka:

info@molumrealestate.com

Vrste osobnih podataka koje prikupljamo

Podaci koje prikupljamo i obrađujemo ovise o vašem odnosu s nama i razlozima naše komunikacije.

Kategorije osobnih podataka koje prikupljamo, s primjerima za svaku kategoriju:

  • Identifikacijski podaci: Ime i prezime
  • Kontakt informacije: e-mail adresa, telefonski broj
Svrhe prikupljanja podataka i pravne osnove

Podatke prikupljamo radi ostvarivanja komunikacije s Vama, te u daljnju svrhu prezentacije i potencijalne kupnje nekretnine. Stoga je pravna osnova obrade podataka namjera sklapanja ugovora.

Primatelji i obraditelji

Vaše podatke ne dijelimo s trećim stranama, niti ih prenosimo u treće zemlje ili međunarodne organizacije.

U određenim slučajevima postoji mogućnost dijeljenja podataka s trećim stranama:

  • u slučaju prihvaćanja korištenja pojedinih vrsta kolačića, ali samo ako Vi na to pristanete. O tome više u dijelu Politika kolačića
  • S pružateljima IT usluga čiji sustavi koristimo u našem poslovanju, s kojima smo sklopili odgovarajuće ugovore o obradi podataka (npr. CRM sustav, Mail sustav);
Rokovi čuvanja podataka

Podatke čuvamo samo onoliko dugo koliko je potrebno za svrhe za koje se osobni podaci obrađuju.

Prava ispitanika i njihovo ostvarivanje

U svakom slučaju stojimo Vam na raspolaganju u svrhu ostvarivanja Vaših prava, i to prava na:

  • Pristup osobnim podacima
  • Ispravak netočnih podataka
  • Prijenos podataka
  • Brisanje osobnih podataka
  • Ograničenje obrade
  • Prigovor na obradu osobnih podataka

Zahtjev za ostvarivanje Vaših prava možete uputiti na sljedeće načine:

  • slanjem e-maila našem službeniku za zaštitu podataka: info@molumrealestate.com
  • Slanjem zahtjeva na adresu: Sunčani resort d.o.o., Trpinjska 9, 10000 Zagreb,

Odgovaramo na sve zahtjeve unutar zakonskog roka od trideset dana.

Iako sve nesporazume i nesuglasice preferiramo riješavati mirnim putem, ukoliko smatrate potrebnim, prigovor na određenu obradu osobnih podataka možete poddnijeti i nadležnom nadzornom tijelu za zaštitu osobnih podataka:

Agenciji za zaštitu osobnih podataka (AZOP), na adresi: Selska cesta 136, 10 000 Zagreb; e-mail adresa: azop@azop.hr

Politika kolačića

Dok pretražujete po internetskoj stranici Molum realestate niste u potpunosti anonimni budući prikupljamo kolačiće, odnosno vrlo male tekstualne datoteke koje spremamo na vaš uređaj. Oni služe da internet stranica radi optimalno i da se poboljša Vaše iskustvo pregledavanja i korištenja stranice. Osim nužnih kolačića, koji su neophodni za rad web stranice, koristimo i sljedeće vrste kolačića.

FUNKCIONALNI:

  • functionality_storage - označava dopuštanje za pohranu podataka koji su potrebni za funkcionalnost web stranice
  • personalization_storage - označava dopuštanje za pohranu podataka koji se koriste za personalizaciju korisničkog iskustva na web stranici

ANALITIČKI:

  • analytics_storage - označava dopuštanje za pohranu podataka o korisnikovim interakcijama s webom za potrebe analize

MARKETINŠKI

  • ad_storage - označava dopuštanje za pohranu podataka o korisniku koji su relevantni za prikazivanje oglasa
  • ad_personalization - označava dopuštanje za personalizaciju oglasa na temelju podataka o korisniku
  • ad_user_data - označava dopuštanje za prikupljanje dodatnih podataka o korisniku koji su relevantni za personalziaciju korisnika

Prilikom posjeta našoj stranici na samom početku Vam pružamo mogućnost odabira, odnosno (ne)prihvaćanja pojedinih vrsta kolačića.